Verhuizen; niet voor niets een van de meest stressvolle gebeurtenissen in je leven! Je hebt te maken met moeheid, tijdsgebrek, pijntjes en emotionele uitspattingen. Geen zorgen; mrBOX.com heeft 5 sterke argumenten om jouw familie en vrienden mee te laten helpen. Zo verminder je je verhuisstress!

1. Iedereen helpt mee, jij toch ook?

Sociale druk werkt altijd goed. Wanneer je aan iemand vertelt dat Pietje, Jantje en Karel ook meehelpen, zal deze persoon ook eerder geneigd zijn om mee te helpen. Daarnaast kun je natuurlijk ook meegeven dat het hartstikke gezellig wordt!

2. Je maakt lekkere hapjes, drankjes en maaltijden klaar

Een ander argument dat je kunt gebruiken is vermelden dat je helpers de hele dag worden voorzien van hapjes, drankjes en maaltijden. Liefde gaat door de maag zeggen ze ook wel ;)! Je zou ze ook kunnen verleiden door ze achteraf op een etentje of een lekkere borrel te trakteren.

3. Laat hen de juiste dag kiezen; pak de dag die voor de meesten past

Ten eerste; vraag het niet op het laatste moment, ten tweede; overleg met je vrienden welke dag de verhuizing voor de meesten uitkomt. Mochten ze moeilijk zitten met een oppas, heb je vast wel een oppasadres voor ze! Zo wordt het eenvoudig om je vrienden over te halen!

4. Betaal de onkosten (OV, parkeerkosten)

Woon je in hartje centrum, dan zullen je verhuishulpjes waarschijnlijk kosten moeten maken voor het OV of parkeerkosten. Met de huidige parkeertarieven in bijvoorbeeld Amsterdam is dat geen pretje! Haal je vrienden dan ook over om je te helpen met het argument dat je hun reiskosten en parkeerkosten vergoedt. Een stuk goedkoper dan wanneer je professionele verhuizers inhuurt!

5. Maak het verhuizen leuk en eenvoudig voor je vrienden en familie

Ook al heb je bijna je vrienden of familie overgehaald om te helpen met je verhuizing; het blijft geen pretje voor ze. Zo zijn er van die rotklusjes;
  • Spullen die nog ingepakt moeten worden
  • Dozen die in elkaar gezet moeten worden
  • Slappe, scheurende, kartonnen verhuisdozen waarvan ze niet weten waar ze heen moeten
  • Het sjouwen van de dozen zelf
  • Spullen die beschadigen
Noem maar op! Maak het daarom makkelijk voor ze en gebruik de verhuisboxen van mrBOX.com: met deze kunststof verhuisboxen wordt sjouwen, scheuren en beschadigen verleden tijd! De verhuisboxen worden naar je huis gebracht, zijn direct klaar voor gebruik, scheuren niet en komen op handige dolly’s. Hierdoor kun je ze eenvoudig rollen van ruimte naar ruimte. En het beste; via de gratis app van mrBOX.com registreer je supereenvoudig wat in welke box zit en naar welke ruimte deze moet. Weg met die papieren lijstjes die toch kwijtraken. Ben je klaar met uitpakken; dan komt mrBOX.com ze weer halen op je nieuwe adres. Bekijk hier de voordelige verhuispakketten.   Met bovenstaande 5 argumenten moet het een eitje zijn om vrienden en familie te ronselen voor jouw verhuizing. Wanneer je het leuk genoeg maakt, zal het zelfs nog lastig zijn om ze het huis uit te krijgen;)! En anders hebben we nog een laatste tip voor je hieronder: