Veelgestelde Vragen

Mocht je een vraag hebben die nog niet hieronder staat neem dan contact met ons op.

Algemeen

Wie is mrBOX?

Ik ben jouw kast in ‘the cloud’.  Jij bent zelf in controle via de app of website. Je weet precies wat in iedere box zit. Wanneer je een box nodig hebt, kan je hem bij me brengen of ik breng hem bij je thuis (bezorgen op dit moment alleen regio Amsterdam).
Dus: in een paar klikken meer ruimte!

Hoe werkt mrBOX?

Simpel!

 1. Bestel het gewenste aantal boxen en vertel wanneer je ze wilt ontvangen.
 2. Je haalt je boxen op of ik breng ze thuis (alleen regio Amsterdam op dit moment).
 3. Vul de boxen, verzegel ze en registreer met de app wat in elke box zit.
 4. Vertel mij via de site of de app wanneer je de boxen komt brengen of ik de boxen kom ophalen.
 5. Ik bewaar je boxen veilig bij ALLSAFE Mini Opslag.
 6. Box nodig? Plan een afspraak in via de app of website.
Waar sla je mijn spullen op?
Bij een vestiging van ALLSAFE Mini Opslag. Hier registreer ik je boxen en stapel ze op in een extra beveiligde ruimte. Alleen uitvoerig gescreende ALLSAFE medewerkers kunnen bij je boxen. Kom eens langs!
Hoe lang mag het?
Dat bepaal je zelf! Wil je stoppen? Lever dan je boxen schoon en leeg weer bij mij in.
Waar kan ik mrBOX voor gebruiken?

Trek eens een kast open, dan zie je het snel genoeg! Die oude schoolspullen en fotoalbums, kijk je daar nog wel eens in? En wat doe je met die souvenirs die stof aan het verzamelen zijn? Ik begrijp dat weggooien soms wat rigoureus is. Daarom ben ik er! Ik bewaar je spullen zorgvuldig. En jij hebt meer ruimte. Ook als het niet in een box past neem ik het mee. Ik geef je een paar tips:

 • Winter- of Zomerkleding
 • Kerstspullen
 • Ski-uitrusting
 • Golfspullen
 • Hobby materialen
 • Verzamelingen
 • Racefiets, tent, BBQ etc.
Kan ik nog bij mijn spullen?
Je kunt altijd naar de ALLSAFE vestiging gaan om je boxen op te halen. Geef dit wel even aan, dan zorg ik dat ze klaar staan.
Komt mrBOX ook bij bedrijven?
Zeker. Veel bedrijven kunnen wel wat ruimte gebruiken. Marketingmaterialen, kerstversieringen, voorraden, archieven, relatiegeschenken en alle andere dingen die je even niet nodig hebt sla je op bij mrBOX.
Plastic boxen? Is dat wel duurzaam?

Absoluut!

 • mrBOX gebruikt alleen boxen van hergebruikt kunststof materiaal .
 • Een box gaat wel 10 jaar mee, zelfs wanneer hij intensief gebruikt wordt.
Kan ik de boxen ook gebruiken als verhuisdoos?
Jazeker! In andere landen zie je al steeds minder kartonnen verhuisdozen en stappen mensen massaal over op kunststof verhuisdozen. Ze scheuren niet, stapelen makkelijker, zijn veel vaker te gebruiken én ze gaan langer mee. Kijk naar de speciale voordelige verhuispakketten.

Beginnen

Hoe begin ik?

Op de website of via de mrBOX app bestel je in een paar stappen je eerste boxen. Gewoon doen!

Help! Ik weet niet hoeveel boxen ik nodig heb.
In één box past iets meer dan in een grote verhuisdoos. Bestel anders gewoon een extra box.
Waar vind ik de app?
In de Apple Store en Google Play Store. De app werkt op smartphones die draaien op iOSof Android. Heb je een ander besturingssysteem? Registreer dan de inhoud van je boxen via de website.
Waarom registreer ik mijn spullen?
Om precies te weten wat in elke box zit en waar je box is. Heb je de box met kerstdecoratie nodig? Dan laat je alleen deze terugsturen. Alle andere boxen laat je gewoon in de opslag staan. Dus registreer en je hoeft nooit meer te zoeken. Wel zo handig!
De app werkt niet op mijn telefoon. Wat nu?
Dat is balen. Probeer het eens via de website. Lukt het nog niet? Laat het me weten dan help ik je.
Wanneer kan ik beginnen?

Vandaag. Morgen. Anytime! Laat mij via de app of website weten wanneer en ik zorg dat de boxen klaar staan om afgehaald te worden door je of te laten thuisbezorgen (op dit moment alleen Amsterdam). Zorg er dan wel voor dat je thuis bent.

Hoeveel boxen heb ik nodig?
Hoeveel ruimte wil je vrij maken? Ik adviseer je om er een of twee meer te bestellen dan je nodig denkt te hebben. Als je aan het opruimen bent verdwijnen er altijd meer spullen in een box dan je vooraf gedacht had!

Inpakken

Wat mag ik allemaal (niet) in een box doen?

Gaat de deksel nog goed dicht? Weegt de box niet meer dan 25 kg? Dan mag bijna alles! Bijna, want wat niet in je box mag zijn:

 • Illegale goederen. Oftewel alles waardoor jij in de problemen kunt komen.
 • Goederen waarvoor een vergunning nodig is.
 • Goederen die andere goederen in de opslag in gevaar brengen. Zoals materiaal dat kan ontploffen of licht ontvlambaar is.
 • Goederen die mogelijk gaan stinken. Bijvoorbeeld alles wat leeft, recentelijk geleefd heeft of kort houdbare voedingsmiddelen.
 • Goederen die een bijzondere waarde vertegenwoordigen, zoals contanten, waardepapieren, juwelen of andere onvervangbare items.

Kijk bij twijfel in onze algemene voorwaarden.

Hoe groot is de box?
De box is 60(l)x40(h)x32(b) cm. Past de deksel nog dicht en weegt hij minder dan 25 kilo? Dan ben je goed bezig. Lees wel even na wat je allemaal in een box mag opslaan.

Helpt mrBOX mij ook met inpakken?
Dat kan! Neem dan even contact met mij op dan kijken we hoe we dit gaan regelen.
Wat ik wil opslaan past niet in een box, wat nu?
Geen probleem. Als ik het in mijn eentje kan tillen en het is niet zwaarder dan 25 kg neem ik het mee! Je racefiets, snowboard of kunstkerstboom kun je gerust klaarzetten.
Hoeveel kilo mag er in een box?
25 kilo. Zo kan ik je boxen gemakkelijk tillen, vervoeren en stapelen.
Help je mij ook met de verhuizing?
Natuurlijk, kijk hier voor mijn voordelige verhuispakketten. Daarnaast kan ik je ook komen helpen met je verhuizing. Bel gratis via 0800-6726965 om een afspraak te maken met een van mijn verhuishulpen!

Bezorgen

Waar kan ik de boxen laten bezorgen?

Op dit moment brengt en haalt mrBOX alleen in regio Amsterdam, later dit jaar in heel Nederland! Wel kan je op al mijn 36 vestigingen in Nederland terecht om zelf je boxen op te halen en te brengen.

Brengt mrBOX.com de boxen tot aan mijn voordeur, ook al woon ik op een etage.
mrBOX vervoert de opslagboxen en/of andere in bewaring gegeven zaken tot (of vanaf) jouw eigen voordeur. Wanneer jouw voordeur zich op de 2e verdieping of hoger bevindt en er geen lift aanwezig is, brengt mrBOX de boxen tot de 2e verdieping. Je dient dan zelf zorg te dragen dat de boxen op deze verdieping staan. Zo kunnen we ook de transportkosten voor jou laag houden.

Ik wil de boxen graag zelf ophalen, is mijn auto groot genoeg?

Dat ligt er natuurlijk aan hoe groot je auto is!

Uit ervaring weet ik :

3 deurs (of kleine 5 deurs) (Peugeot 206) = tot15 boxen
5 deurs (Ford Mondeo / Toyota Yaris) = tot 20 boxen
Bestelauto (Citroen Berlingo) = tot 50 boxen
Busje (Volkswagen Transporter) = tot 200 boxen

Hoe snel bezorg je mijn spullen terug?
Jij vraagt, wij bezorgen! Dat kan heel snel. Heb je ze super-supersnel nodig? We regelen het graag. Zelf ophalen kan natuurlijk ook.
Kan ik mijn spullen ook zelf ophalen?

Absolutely!  Laat het mij even weten via de app of website, dan zetten we je boxen alvast klaar.

Hoe lang van te voren geef ik aan dat ik mijn boxen terug wil?

Dat ligt eraan of je ze wilt laten bezorgen (alleen regio Amsterdam) of zelf wilt ophalen. Wil je ze ze zelf ophalen, dan kan dat op de dag zelf of de dag erna. Wil je ze laten bezorgen, dan rekenen we 1-2 werkdagen omdat we een koerier moeten inplannen.

Oeps! Ik heb een bezorging ingepland maar ik ben niet thuis.
Ojee, nu maar hopen dat ik nog niet onderweg ben! Bel snel 0800-6726965 en wie weet kunnen we nog omdraaien. Wanneer we voor een dichte deur staan, moeten we extra transportkosten in rekening brengen voor de 2e poging.

Kan ik mijn boxen ook naar een ander adres toe sturen?

Als het in regio Amsterdam is, zeker! Vul de nieuwe adresgegevens in en wij zorgen dat je boxen daar bezorgd worden. Is het niet in Amsterdam? Dan bezorgen wij helaas niet, later dit jaar zijn er meer mogelijkheden!

Mijn box is niet bezorgd. En nu?
Dat is niet zo mooi. Bel mij gratis op 0800-6726965 te bellen of mail naar klantenservice@mrbox.com en we lossen het voor je op.
Moet er iemand aanwezig zijn bij het halen en brengen van boxen?
Ja. Ik wil natuurlijk niet dat er een toevallige voorbijganger of ongure buurman met jouw persoonlijke spullen aan de haal gaat. Daarom lever ik je boxen alleen bij jou zelf af.

Veiligheid

Hoe veilig is mrBOX?

Superveilig!
Want:

 1. Mijn boxen zijn vrijwel onverwoestbaar. Daarom gebruikt de UN ze zelfs in crisisgebieden.
 2. Ik sla je boxen op bij ALLSAFE Mini Opslag. Zij hebben gescreende medewerkers en een goede reputatie als het op veiligheid aankomt.
 3. Je ontvangt standaard gratis afsluitnoppen voor je boxen. Gebruik je liever uniek gecodeerde verzegelingen? Dan regelen we dat.
 4. Bijkomend voordeel: mijn ‘cloud’ is geheel virusvrij! 😉
Hoe weet ik dat niemand mijn box heeft opengemaakt?

Ik sla je box op in een extra beveiligde ruimte van ALLSAFE Mini Opslag. Hier mogen alleen uitvoerig gescreende medewerkers komen.
Je box is afgesloten met de bijgeleverde afsluitnoppen. Wil je meer zekerheid? Dan koop je bij mij verzegeling met een uniek nummer. Zo veilig is het!

Verkoop je mijn spullen in een tv-show als ik niet betaal?
Nee, dan doe ik zeker niet!
Doe je een beetje voorzichtig met mijn boxen?
Wees gerust, we gooien er niet mee. Onze medewerkers gaan secuur om met jouw boxen. We raden je aan de inhoud goed te verpakken. Wikkel breekbare spullen in noppenfolie of inpakpakpapier bijvoorbeeld, dat is ook bij mij te bestellen!

Prijzen

Wat kost het?

Een box huren om je spullen op te slaan € 2,50 per box per maand.
Laat je mij je boxen brengen? Voor het transport betaal je € 4,00 + € 2,50 per opgehaalde of gebrachte box. Die euro’s spaar je uit als je je boxen zelf naar een vestiging van ALLSAFE Mini Opslag brengt.

Hoe betaal ik?
De eerste keer betaal je via iDeal. Bij je bestelling vraag ik om je rekeningnummer. Alle volgende betalingen gaan automatisch. Heb jij er geen omkijken meer naar! Wel zo handig.

Wat kost het om mijn boxen heel vaak heen en weer te sturen?
Boxen laten brengen of bij je op laten halen kost je altijd € 4 plus € 2,50 per box. Je mag je boxen zo vaak je maar wilt opvragen!
Zijn er speciale tarieven voor verhuizen?
Ja. Hoe meer je bestelt hoe goedkoper het wordt. Zie mijn speciale verhuispakketten.

Stoppen

Hoe stop ik met mrBOX?

Easy! Geef het via de app of je account aan en breng je lege boxen terug naar de vestiging of laat ze ophalen en je stopt automatisch met mrBOX. Toch weer ruimte nodig? Bestel je boxen dan weer via mijn website of app.

<script><!-- [et_pb_line_break_holder] -->jQuery(function($){<!-- [et_pb_line_break_holder] --> $('.et_pb_accordion .et_pb_toggle_open').addClass('et_pb_toggle_close').removeClass('et_pb_toggle_open');<!-- [et_pb_line_break_holder] --><!-- [et_pb_line_break_holder] --> $('.et_pb_accordion .et_pb_toggle').click(function() {<!-- [et_pb_line_break_holder] --> $this = $(this);<!-- [et_pb_line_break_holder] --> setTimeout(function(){<!-- [et_pb_line_break_holder] --> $this.closest('.et_pb_accordion').removeClass('et_pb_accordion_toggling');<!-- [et_pb_line_break_holder] --> },700);<!-- [et_pb_line_break_holder] --> });<!-- [et_pb_line_break_holder] -->});<!-- [et_pb_line_break_holder] --></script>