Zo werkt spullen opslaan met mrBOX

Verhuisdozen huren    Spullen opbergen

spullen opslaan

Opbergen met mrBOX

mrBOX is de slimme manier om je spullen georganiseerd op te slaan. 80% van de spullen in huis raak je een jaar niet aan. mrBOX kan jouw spullen opslaan die je weinig gebruikt, veilig in een opslagruimte bij jou in de buurt. In een paar stappen is alles geregeld! Je spullen weer nodig? Je kan ze direct ophalen op de vestiging of we bezorgen ze binnen 1 werkdag (op dit moment is transport alleen in regio Amsterdam actief, binnenkort heel Nederland).

1. Bestel je boxen

Bestel via de website of app het aantal boxen dat je nodig hebt om je spullen in op te bergen. Ook spullen die niet in de box passen kan ik voor je opslaan. Denk maar eens aan je reiskoffer of ski’s.

Je kan je lege boxen op een van mijn pick-up points afhalen. Woon je in regio Amsterdam? Dan kan je ze ook laten thuisbezorgen! 

2. Vul je boxen 

Loop een rondje door je huis of open die te volle kast. Wat zijn echte seizoensspullen? Wat heb je afgelopen jaar niet aangeraakt? Registreer via de GRATIS mrBOX app of de website wat je in welke box stopt zodat je straks alles makkelijk terugvindt. De app is te vinden in alle appstores. Via foto’s en tekst zie je in 1 oogopslag wat in welke box zit. Spullen opslaan was nog nooit zo overzichtelijk!

1. Bestel je boxen 

Bestel via de website of app het aantal boxen dat je nodig hebt om je spullen in op te bergen. Ook spullen die niet in de box passen kan ik voor je opslaan. Denk maar eens aan je reiskoffer of ski’s.

Je kan je lege boxen op een van mijn pick-up points afhalen. Woon je in regio Amsterdam? Dan kan je ze ook laten thuisbezorgen! 

2. Vul je boxen 

Loop een rondje door je huis of open die te volle kast. Wat zijn echte seizoensspullen? Wat heb je afgelopen jaar niet aangeraakt? Registreer via de GRATIS mrBOX app of de website wat je in welke box stopt zodat je straks alles makkelijk terugvindt. De app is te vinden in alle appstores. Via foto’s en tekst zie je in 1 oogopslag wat in welke box zit.

3. Ophalen of zelf brengen 

Op de site of in de app regel je een ophaalmoment voor je ingepakte spullen. mrBOX komt ze graag bij je halen wanneer je in regio Amsterdam woont (binnenkort heel Nederland), maar je kan ze natuurlijk ook zelf afleveren bij een van de vestigingen van ALLSAFE Mini Opslag bij jou in de buurt.

4. Veilig opgeborgen 

Je boxen staan veilig opgeborgen bij ALLSAFE Mini Opslag. Schoon, verwarmd en achter slot en grendel. Alle medewerkers zijn uitgebreid gescreend zodat je zeker weet dat er niets met je spullen gebeurt! Heb je weer wat nodig? Geef het eenvoudig aan via je eigen account op de website of app!

3. Ophalen of zelf brengen 

Op de site of in de app regel je een ophaalmoment voor je ingepakte spullen. mrBOX komt ze graag bij je halen wanneer je in regio Amsterdam woont (binnenkort heel Nederland), maar je kan ze natuurlijk ook zelf afleveren bij één van de vestigingen van ALLSAFE Mini Opslag bij jou in de buurt.

4. Veilig opgeborgen 

Je boxen staan veilig opgeborgen bij ALLSAFE Mini Opslag. Schoon, verwarmd en achter slot en grendel. Alle medewerkers zijn uitgebreid gescreend zodat je zeker weet dat er niets met je spullen gebeurt! Heb je weer wat nodig? Geef het eenvoudig aan via je eigen account op de website of app!

mrBOX is meer

Met mrBOX kun je ook gemakkelijk verhuizen. De stevige kunststof verhuisdozen zijn direct klaar voor gebruik en makkelijk stapelbaar. Je huurt ze al per 2 weken.

Start direct
met ruimte besparen