mrBOX opslagruimte

Opbergruimte nodig?

Ik ben mrBOX, ik geef je extra ruimte voor slechts € 2,50 per maand

Opslagruimte huren bij mrBOX

mrBOX is dé slimme manier om je spullen op te slaan. 80% van je spullen raak je een jaar niet aan. Creëer ruimte door deze spullen op te bergen bij mrBOX. mrBOX heeft locaties door heel Nederland, dus altijd in de buurt! Je betaalt per gevulde box of los item in plaats van een grote opslagruimte te huren. Weer iets nodig? Geef met een paar klikken aan wat je thuis wilt hebben en laat het thuisbrengen (mrBOX brengt en haalt alleen binnen regio Amsterdam op dit moment) of haal het zelf op bij jouw gewenste locatie!

Zo werkt mrBOX:


1. Bestel je boxen

2. Vul je boxen

3. Laat je boxen ophalen (Amsterdam) of breng ze zelf (heel NL)

4. Sla je spullen bij mij op

In een paar klikken een opgeruimd huis

Alles overzichtelijk in GRATIS mrBOX app

Haal- & brengservice in Amsterdam

Zelf halen en brengen in heel NL

Veilig opgeslagen bij ALLSAFE Mini Opslag

Wat wil je opslaan?

Mini opslagruimte per box

Spullen in een box

Maximaal 25 kg
60 X 40 X 32 cm
52 liter inhoud
€ 2,50

Per Maand

Kleine losse spullen opslaan

Kleine losse spullen

Maximaal 15 kg
Bijv. koffers, ski’s, kussens
Door 1 persoon te tillen
€ 2,50

Per Maand

Grote losse spullen opslaan

Grote losse spullen

Maximaal 30 kg
Bijv. fiets, kunstboom, bbq
Door 1 persoon te tillen
€ 5,00

Per Maand

Je spullen veilig opslaan

Ik bewaar je boxen veilig achter slot en grendel bij één van de vestigingen van ALLSAFE Mini Opslag. Veilig en betrouwbaar. Met meer dan 20 jaar ervaring in opslaan, kun je er zeker van zijn dan jouw spullen in betrouwbare handen zijn. De vestigingen zijn goed beveiligd, schoon en geconditioneerd. Wel zo prettig!

mrBOX brengt en haal op dit moment alleen in regio Amsterdam. Woon je buiten Amsterdam? Dan kan je op dit moment wel zelf je boxen halen en weer brengen!

Kom gerust een kijkje nemen. De koffie staat klaar!

mrBOX is actief in de regio's

Je spullen eenvoudig beheren met de mrBOX app

Naast dat het heel makkelijk is om je spullen op te slaan bij mrBOX, kan je ze ook eenvoudig een plaatsje geven in de gratis mrBOX app of je persoonlijke webaccount.  Je kunt de mrBOX app vinden in de iOS Appstore en de Google Play Store.

Zo kan je in je eigen account eenvoudig aangeven waar je je boxen wilt opslaan. We hebben mrBOX vestigingen door heel Nederland. Je kan op dit moment alleen gebruik maken van transport wanneer je in regio Amsterdam woont.  Daarnaast kan je ze wel halen en brengen naar iedere andere locatie in Nederland.
Heb je een bepaalde box weer nodig, dan kan je dit gewoon met een paar klikken in de app of je account regelen en wij zorgen dat het bij jou thuis komt of dat het klaarstaat op de vestiging!

Naast dat je je opgeslagen spullen beheert via de app of je account, kan je ook eenvoudig de spullen die je thuis hebt in de app zetten. Noteer bijvoorbeeld dat je kerstspullen rechtsachter op zolder liggen, dat je ski’s in de garage staan en dat je reiskoffer is uitgeleend aan de overbuurman. Zo weet je altijd waar je spullen zijn en hoef je nooit meer naar iets te zoeken! Wist je trouwens dat je 4% van je spullen dubbel koopt omdat je ze kwijt bent? Dit is verleden tijd met de hulp van mrBOX!

Meer weten over de app? Bekijk het hier.

Wat klanten van mij vinden