mrBOX opslagruimte

”Opbergruimte nodig?

Ik ben mrBOX, ik geef je extra ruimte voor slechts € 2,50 per maand

Opslagruimte huren bij mrBOX

mrBOX is dé slimme manier om je spullen op te slaan. 80% van je spullen raak je een jaar niet aan. Creëer ruimte door deze spullen op te bergen bij mrBOX. Je betaalt per gevulde box of los item in plaats van een grote opslagruimte te huren. Weer iets nodig? Geef met een paar klikken aan wat je thuis wilt hebben en laat het thuisbrengen of haal het zelf op!

Zo werkt mrBOX:


1. Bestel je boxen

2. Vul je boxen

3. Laat je boxen ophalen of breng ze zelf

4. Sla je spullen bij mij op

In een paar klikken een opgeruimd huis

Makkelijke haal- & brengservice

Alles overzichtelijk in GRATIS mrBOX app

Ook voor spullen die niet in een box passen

Alles met één druk op de knop weer thuisbezorgd

Veilig opgeslagen bij ALLSAFE Mini Opslag

Wat wil je opslaan?

Spullen in een box

Maximaal 25 kg
60 X 40 X 32 cm
52 liter inhoud
€ 2,50

Per Maand

Kleine losse spullen

Maximaal 15 kg
Bijv. koffers, ski’s, kussens
Door 1 persoon te tillen
€ 2,50

Per Maand

Grote losse spullen

Maximaal 30 kg
Bijv. fiets, kunstboom, bbq
Door 1 persoon te tillen
€ 5,00

Per Maand

Je spullen veilig opgeborgen

Ik bewaar je boxen veilig achter slot en grendel bij één van de vestigingen van ALLSAFE Mini Opslag. Veilig en betrouwbaar. Met meer dan 20 jaar ervaring in opslaan, kun je er zeker van zijn dan jouw spullen in betrouwbare handen zijn. De vestigingen zijn goed beveiligd, schoon en geconditioneerd. Wel zo prettig!

mrBOX is nu beschikbaar in: Amsterdam, Almere, Arnhem, Amersfoort, Apeldoorn, Beverwijk, Breda, Leiderdorp, Utrecht, Tilburg, Rotterdam, Roosendaal, Den Bosch, Den Haag, Eindhoven, Enschede, Groningen, Nijmegen, Sittard en Zwolle! Binnenkort in heel Nederland!

Kom gerust een kijkje nemen. De koffie staat klaar!

mrBOX is actief in de regio's

Je spullen eenvoudig beheren met de mrBOX app

Naast dat het heel makkelijk is om je spullen op te slaan bij mrBOX, kan je ze ook eenvoudig registreren via de gratis mrBOX app of je persoonlijke webaccount. Je kunt de mrBOX app vinden in de iOS Appstore en de Google Play Store.

Zo kan je in je eigen account eenvoudig aangeven wanneer je je spullen weer wilt ophalen of laten thuisbezorgen. Heb je dus een bepaalde box of los item nodig, dan kan je dit gewoon met een paar klikken in de app of je account regelen en wij zorgen dat het bij jou thuis komt!

Naast dat je je opgeslagen spullen beheert via de app of je account, kan je ook eenvoudig je spullen thuis erin zetten. Bijvoorbeeld dat je kerstspullen rechtsachter op zolder liggen, dat je ski’s in de garage staan en dat je reiskoffer is uitgeleend aan de overbuurman. Zo weet je altijd waar je spullen zijn en hoef je nooit meer naar iets te zoeken! Wist je trouwens dat je 4% van je spullen dubbel koopt omdat je ze kwijt bent? Dit is verleden tijd met de hulp van mrBOX!

Meer weten over hoe de app werkt inclusief gebruikersinstructies? Bekijk het hier.

Wat klanten van mij vinden