(Niet) schrikken guys, Halloween komt eraan! 31 oktober is het zover: het gruwelijkste feest mag beginnen. Wat zijn jouw plannen? Een griezeldiner, spinnenweb doolhof of de hele avond horror films kijken?Halloween wordt steeds populairder in Nederland en is eigenlijk de enige gelegenheid waarop je al jouw gegriezel uit de kast kunt trekken. Je kan mensen de stuipen op het lijf jagen zonder je te excuseren, dus die ene vervelende collega is eindelijk de klos … Ik geef je graag meer inspiratie en nieuwe ideeën voor het meest enge feest van het jaar!

Halloween decoratie maken
Je kan Halloween vieren, maar je kan ook Halloween vieren. In Amerika, waar het feest al langer bestaat en super populair is, gaan ze vaak voor het motto more is more. Huizen worden versierd met gigantische spinnenwebben, bloederige monsters en je komt om in de griezelpompoenen. Wil je Halloween wel vieren, maar ben je op zoek naar een wat simpeler idee dan een ondergrondse horrortunnel naar de voordeur? (wel heel cool..) Here you go:

Met deze DIY Wall of Bats heb je een simpele, toch scary accessoire in huis! Met deze makkelijke knipsels hang je de muur al snel vol.

Een andere makkelijke, toch efficiënte Halloween decoratie is de vliegende heksenhoed! Met een doorzichtig touwtje en een haak ben je al snel klaar. Heb je nog een oude bezem in de schuur liggen? Top! Die heeft zo mooi een functie (als niemand er mee wegvliegt..)

Dit mummie kussen is echt fantastisch! Leuk extraatje voor op de bank, maar hoe maak je dit nou precies? Hier kan je het volledige stappenplan vinden. Cute, maar toch griezelig. Misschien wat voor jou?

Wil je wel all the way gaan met Halloween versiering? Gebruik dan je oude lakens! Maak je entree zo griezelig mogelijk met witte, bloederige slierten, pompoenen en skeletten! Zeker een goede tip als je geen zin hebt in bezoek 😉

Griezel Food
Halloween is bedoeld om te griezelen, maar ook om te eten! Trick or Treat kent iedereen wel, dus dacht ik dat het wel handig was om de leukste recepten te delen. Het internet staat namelijk vol met monsterlekkere ideeën:

Mummy HotDogs! Super lekker en leuk om mee te geven aan de kids naar school. Draai het deeg om de worstjes en bak ze goudbruin. Lees hier het volledige recept en het stappenplan.

Chocoladekoekjes en Dracula, er is geen betere combinatie toch? Het ziet er niet alleen eng, maar ook heel lekker uit! Wil je weten hoe je dit kan maken? Kijk hier voor de aanpak.

Scary Pretzels! Het ziet er makkelijk uit maar deze lekkernijen zijn iets moeilijker dan het bovenstaande. Maar no worries met dit stappenplan gaat het je zeker lukken.

Voor de oreo-liefhebbers onder ons: De badman oreo cupcakes. Kinderen zijn er dol op, en zien ze er niet fantastisch uit? Het geheime ingrediënt vind je hier.

Verkleedkleding Halloween
Een flinke snee dwars door je hoofd of een hakbijl in je bovenbeen, het staat je vast fantastisch! Ben jij nog op zoek naar het passende Halloween kostuum en wil je zoveel mogelijk mensen laten schrikken? Let op! Deze kostuums kunnen als eng worden ervaren.

Je kostuum hoeft niet ingewikkeld te zijn! Met dit classy Bat kostuum ben je klaar voor Halloween. Lees hier de details.

Je hebt mensen die het liefst het kostuum zo snel mogelijk klaar hebben, maar je hebt ook de echte Halloween freaks die er helemaal voor gaan. En ja echt waar, dit kostuum kan je zelf maken. Ga jij de uitdaging aan? Kijk hier hoe je dit kunstwerk zelf creëert.

Een andere must bij een totale Halloween outfit is de griezel schmink! Op Youtube staan veel tutorials met de meest enge gezichten.

Wil je een simpel maar toch cool kostuum? Dit spider kostuum is makkelijk te maken, en nog leuk ook! Zeker voor de kleine (grote spinnen zijn wel héél eng). Lees hier hoe je het maakt.

Uitgegriezeld?
Aan elke Halloween komt een eind, de spinnenwebben worden weer opgeruimd en de skeletten opgevouwen. Maar waar laten we dit allemaal? mrBOX ruimt al je spullen op, dus ook je Halloween stuff. Via de website kan je boxen huren die je voor maar € 2,50 per maand eenvoudig extern opbergt. Ze staan dan veilig opgeborgen en je kan er altijd bij.

Voor nu wens ik je heel veel gegriezel en monsterlijk plezier toe! Ik hoop je mooie creaties snel te zien bij mrBOX.